Slik vedlikeholder du skinnmøblene

Post image
Hold møbelet ren og smidig og gi det fett spesielt om vinteren for å forhindre tørrhet og oppsprekking av skinnet.

Rengjør møbelet first, så huden er helt ren. La kremen sirkulere i naturhuden fire til seks timer, fylles inn med vask etterpå.


Annonsørinnhold
De fleste møbelprodusentene sier at skinnsofaer skal renses grundig 2-4 ganger i året - oftere hvis de blir brukt flittig.

Heldigvis er det ikke vanskelig å rengjøre en skinnsofa med et tørkepapir, enten du bare vil tørke av eller må ta en spot-rengjøring. Denne guiden forteller deg alt du trenger å vite.

Hvorfor velger folk skinn som materiale?
Skinn er en naturlig fiber, noe som betyr at det er pustende, men det er også ekstremt tøft! Du har sikkert hørt om uttrykket "like tøffe som gamle støvler". Dette er fordi skinn er veldig vanskelig å slite ut. Som et resultat har det blitt et populært materiale for gjenstander som må være slitesterke, for eksempel sko, sofaer, ridesaler og motorsykkelskinn.

Skinn er også dyrt. Så, ettersom vi blir stadig mer oppmerksomme på miljøpåvirkningene av menneskelig forbrukeradferd, har det blitt populært å fornye, reparere og resirkulere gjenstander før de sendes til deponi.

Hva med en slik artikkel om vedlikehold av skinn fra en engelsk leverandør?Anbefalte lenker:

Når du besøker denne nettsiden, kan nettleseren din lagre informasjonskapsler (cookies). Noen brukes til statistikk, og andre er lagt inn av tredjeparttjenester. Ved å klikke 'Godta alle' aksepterer du bruk av cookies.